Polish English Italian

Zapraszamy na prezentacje nowości lodziarskich 2016 PreGel.

Firma PreGel zaprasza na prezentacje lodziarsko-cukiernicze, które będą miały miejsce na terenie całego kraju.

 

 

29 lutego Kraków    4-5 marca Poznań
2  marca Gdańsk          8 marca Lublin
3  marca Toruń          10 marca Wrocław
                                      17 marca Łódź

Czytaj więcej: Zapraszamy na prezentacje nowości lodziarskich 2016 PreGel.

Seminaria Lodziarskie 2016

Jak co roku, firma Savpol, wraz z partnerami zaprasza na cykl Seminariów Lodziarskich odbywających się w czterech miastach południowej Polski - Wrocławiu, Czeladzi, Krakowie oraz Rzeszowie.

Głównym celem organizacji Seminariów jest przeniesienie na krajowy rynek, światowych trendów lodziarskich zaprezentowanych głównie na włoskich targach SIGEP odbywających się w Rimini.

Czytaj więcej: Seminaria Lodziarskie 2016

Otwórz z nami lodziarnię - Seminarium Szkoleniowe.

Firma Comprital Polska zaprasza na seminarium szkoleniowe "Otwórz z nami lodziarnię" 

Sala konferencyjna SweetTargi,
ul. Plac Sławika i Antalla 1, Katowice.
Termin: 12 marca godzina: 13:00
Zapisz się już dziś!
biuro( @) comprital.pl
506065679 lub 506065680

Czytaj więcej: Otwórz z nami lodziarnię - Seminarium Szkoleniowe.

Carpigiani Gelato University - luty 2016

Kolejna edycja Carpigiani Gelato University odbędzie się od 16 do 18 lutego 2016. Szkolenie poprowadzi Luciano Ferrari w języku polskim

ITALIAN GELATO vs ICE CREAM

Bardzo powszechnie na całym Świecie słowo „gelato” jest tłumaczone jako „ice cream” lub jego lokalny odpowiednik np. lody w Polsce, morożonyje w Rosji. Niemniej jednak warto w tym miejscu zwrócić uwagę, że istnieją znaczne różnice pomiędzy GELATO a ICE CREAM.

Czytaj więcej: Carpigiani Gelato University - luty 2016

PATRONUJEMY:
sigeplogo.jpeg                horecagastrotargi.jpg europeandaygelato.pnginternationalexpo.jpg