Polish English Italian

Polski zespół na Coppa del Mondo della Gelateria 2018

20 stycznia 2018 roku w Rimini rozpocznie się ósma edycja Lodziarskich Mistrzostw Świata (Coppa del Mondo della Gelateria). W trwającym cztery dni konkursie (20-23 stycznia) uczestniczyć będzie 12 ekip z całego świata. W tym gronie znajdzie się także drużyna z Polski.

Polski zespół wystąpi w składzie: Łukasz Parzymski, Tomasz Szypuła, Rafał Macała i Damian Wiśniewski. Menedżerem zespołu i równocześnie członkiem międzynarodowego jury będzie Sebastian Szmyd.

Czytaj więcej: Polski zespół na Coppa del Mondo della Gelateria 2018

Bezpłatne Warsztaty lodziarskie - Naturalne lody rzemieślnicze – Sztuka lodziarska – poznaj tajniki włoskich Mistrzów.

Planujecie otwarcie lodziarni? Prowadzicie już lodziarnię, a chcielibyście poszerzyć swą wiedzę na temat technologii produkcji i światowych trendów? Firma Vegagastro przygotowuje w listopadzie cykl szkoleń teoretyczno-praktycznych „ Naturalne lody rzemieślnicze – Sztuka lodziarska – poznaj tajniki włoskich Mistrzów".

Zapisy przyjmowane są telefonicznie tel. +48 730 993 444 iwona(@)vegagastro.pl
Cykl szkoleń odbędzie się w siedzibie firmy Vegagastro, Włynkówko ul. Miedziana 8, Słupsk

Czytaj więcej: Bezpłatne Warsztaty lodziarskie - Naturalne lody rzemieślnicze – Sztuka lodziarska – poznaj...

Firma Comprital Polska zaprasza na bezpłatne jednodniowe warsztaty lodziarskie.

Firma Comprital Polska zaprasza na bezpłatne jednodniowe warsztaty lodziarskie.

13 listopada - "Automaty do lodów" - dla osób planujących otwarcie punktu z lodami z automatu.

14 i 15 listopada - "Otwórz z nami lodziarnię" - dla początkujących rzemieślników planujących otwarcie lodziarni.

Czytaj więcej: Firma Comprital Polska zaprasza na bezpłatne jednodniowe warsztaty lodziarskie.

PATRONUJEMY:
sigeplogo.jpeg                horecagastrotargi.jpg europeandaygelato.pnginternationalexpo.jpg