Polish English Italian

Naturalne mleko – „u Lodziarzy” i w mlekomatach.

Od pewnego czasu coraz chętniej sięgamy po jak najmniej przetworzone produkty. Dowodem na to jest chociażby zainteresowanie lodami z Wytwórni Lodów Prawdziwych „u Lodziarzy”, które powstają wyłącznie na bazie naturalnych składników.

Systematycznie rośnie też popularność białostockich mlekomatów, w których kupić można niepasteryzowane mleko. Co ciekawe, w obu przypadkach mamy do czynienia z tym samym mlekiem, a obie firmy podpisały niedawno umowę o wyłącznej współpracy.

Czytaj więcej: Naturalne mleko – „u Lodziarzy” i w mlekomatach.

Za nami 6. Targi Wyposażania i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO

Organizatorzy Targów Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO ponownie udowodnili, że nie boją się nowych wyzwań i kolejny raz podbili serca pomorskich restauratorów, cukierników i piekarzy. Wszystko to za sprawą ciekawej oferty prezentowanej na stoiskach Wystawców, bogatego programu towarzyszącego oraz dwudniowego show kulinarnego z udziałem autorytetów świata gastronomii i cukiernictwa.

Czytaj więcej: Za nami 6. Targi Wyposażania i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO

U Lodziarzy czyli Wytwórnia Lodów Prawdziwych.

Lody przygotowywane własnoręcznie, z wykorzystaniem tylko naturalnych składników a do tego w oparciu o sprawdzoną, oryginalną, przedwojenną recepturę. Sprzedawane nie w formie typowych gałek, ale „na packi”. I codziennie dwa nowe, zaskakujące smaki. To oferta „u Lodziarzy” Wytwórni Lodów Prawdziwych, która w ubiegłym sezonie przebojem zdobyła podniebienia mieszkańców Białegostoku i Augustowa.

Czytaj więcej: U Lodziarzy czyli Wytwórnia Lodów Prawdziwych.

PATRONUJEMY:
sigeplogo.jpeg                horecagastrotargi.jpg europeandaygelato.pnginternationalexpo.jpg