Polish English Italian

Gelato World Tour 2017 Polska edycja!

Primulator Polska, Carpigiani i SIGEP zapraszają do udziału w POLSKICH ELIMINACJACH DO EUROPEJSKIEGO FINAŁU MISTRZOSTW ŚWIATA GELATO.

Wystartuj w konkursie, w którym zwycięski smak lodów pozwoli na udział w Europejskim Finale we Włoszech w lipcu 2017 r. oraz walkę o tytuł „WORLD’S BEST GELATO!” wraz z innym finalistami GELATO WORLD TOUR wybranymi w pozostałych krajach.

Jeśli Twoje zgłoszenie będzie pośród pierwszych 24 uczestników, poprosimy Cię o określenie czasu wykonania jednej porcji lodów oraz potrzebnych urządzeń (technologia produkcji) w pracowni PRIMULATOR. Każdy z wybranych smaków będzie oceniany przez jury techniczne.

 

Czytaj więcej: Gelato World Tour 2017 Polska edycja!

Zapraszamy na bezpłatne warsztaty „OTWÓRZ Z NAMI LODZIARNIĘ”

Serdecznie zapraszamy na bezpłatne warsztaty

„OTWÓRZ Z NAMI LODZIARNIĘ” adresowane do osób, które planują otworzyć własną lodziarnię.

Zapisz się już dziś. Ilość miejsc ograniczona.

Termin 13-14 marca 2017

Czytaj więcej: Zapraszamy na bezpłatne warsztaty „OTWÓRZ Z NAMI LODZIARNIĘ”

VIII Lodziarskie Mistrzostwa Polski 2017

Mamy nowych Mistrzów Polski branży Lodziarskiej 2017.

I miejsce w VIII Lodziarskich Mistrzostw Polski EXPO SWEET 2017 oraz wszystkie wyróżnienia zdobyła Lodziarnia pod Orzechem - Tomasz Szypuła z Baborowa reprezentowana przez: Łukasza Parzymskiego i Tomasza Szypułę.

Gratulujemy!!

Imprezę objęły patronatem najważniejsze pisma branżowe, w tym portal ilody.com.pl. Mistrzostwa Polski Lodziarzy 2017, były  także eliminacjami do Pucharu Świata Coppa del Mondo della Gelateria w 2018 roku.

Czytaj więcej: VIII Lodziarskie Mistrzostwa Polski 2017

PATRONUJEMY:
sigeplogo.jpeg                horecagastrotargi.jpg europeandaygelato.pnginternationalexpo.jpg