Polish English Italian

Zielona Budka Master Challenge - konkurs na deser lodowy.

Expo Mazury oraz Zielona Budka zapraszają do wzięcia udziału w konkursie Zielona Budka Master Challenge, który odbędzie się podczas MAZURY HoReCa festiwal smaków w dniach 13-14 maja 2016 roku w Ostródzie.

Tematem konkursu jest kreatywny deser lodowy „Karmel z solą”.

Do udziału w konkursie zapraszamy:

- uczniów szkół o profilu gastronomicznym (13 maja),

- profesjonalistów- kucharzy i cukierników zatrudnionych w restauracjach, kawiarniach, lodziarniach (14 maja).

Na zwycięzców czekają atrakcyjne nagrody:

Konkurs dla Uczniów

1 miejsce – 3 000 zł

2 miejsce – 2 000 zł

3 miejsce – 1 000 zł

Konkurs dla Profesjonalistów

1 miejsce – 10 000 zł

2 miejsce – 2 000 zł

3 miejsce – 1 000 zł

Sponsorzy Strategiczni: Zielona Budka, Oerlemans, Gastro Magic Service.

Konkurs odbędzie się pod patronatem Fundacji Klubu Szefów Kuchni oraz Pana Dariusza Strucińskiego,

Szefa Kuchni Hotelu Anders **** w Starych Jabłonkach.

Zgłoszenia prosimy wysyłać do dnia 01.05.2016 r. na adres mailowy Nela.Strucinska( @ )expomazury.pl

Regulamin konkursu dostępny jest tutaj.

Formularz zgłoszeniowy do pobrania tutaj.

 

 


iLody.com.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone! Kopiowanie, powielanie i wykorzystywanie zdjęć zabronione.



PATRONUJEMY:
sigeplogo.jpeg                horecagastrotargi.jpg europeandaygelato.pnginternationalexpo.jpg