Polish English Italian

Gelato World Tour 2017 Polska edycja!

Primulator Polska, Carpigiani i SIGEP zapraszają do udziału w POLSKICH ELIMINACJACH DO EUROPEJSKIEGO FINAŁU MISTRZOSTW ŚWIATA GELATO.

Wystartuj w konkursie, w którym zwycięski smak lodów pozwoli na udział w Europejskim Finale we Włoszech w lipcu 2017 r. oraz walkę o tytuł „WORLD’S BEST GELATO!” wraz z innym finalistami GELATO WORLD TOUR wybranymi w pozostałych krajach.

Jeśli Twoje zgłoszenie będzie pośród pierwszych 24 uczestników, poprosimy Cię o określenie czasu wykonania jednej porcji lodów oraz potrzebnych urządzeń (technologia produkcji) w pracowni PRIMULATOR. Każdy z wybranych smaków będzie oceniany przez jury techniczne.

 

  1. Jak najszybciej i nie później niż do 1 maja 2017, należy wypełnić i przesłać formularz zgłoszeniowy do firmy PRIMULATOR.
  2. W ciągu 2 dni roboczych od otrzymania zgłoszenia otrzymacie informację, czy jesteście w gronie pierwszych 24 Uczestników.
  3. Konkurs odbędzie się 10 maja 2017 r. w biurze PRIMULATOR w Łodzi, ul. Lodowa 128 od godziny 9:00.
  4. Wszyscy Uczestnicy otrzymają powiadomienie o godzinie swojego startu w konkursie.
  5. Uczestnik musi przybyć na konkurs minimum godzinę przed planowanym startem.
  6. O godzinie 18.30 10 maja 2017 r. odbędzie się ceremonia ogłoszenia zwycięzcy oraz wręczenie nagród.

Regulamin TUTAJ

Formularz zgłoszeniowy TUTAJ

Do 1 maja 2017 r. wypełniony formularz prześlij na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..
W celu uzyskania dodatkowych informacji i wyjaśnień prosimy o kontakt: Piotr Lamenta 502-197-689

 


iLody.com.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone! Kopiowanie, powielanie i wykorzystywanie zdjęć zabronione.



PATRONUJEMY:
sigeplogo.jpeg                horecagastrotargi.jpg europeandaygelato.pnginternationalexpo.jpg